Yoga från västerbotten

Min ambition är att göra yoga mer tillgänglig och mindre krångligt. Jag tror inte att det är nödvändigt att fokusera på de mer mystiska delarna av yogan för att kunna ta del av de positiva effekterna. Jag tycker att yoga ska vara så lättillgängligt som möjligt för alla. Yoga ska vara en naturligt integrerad del av vardagen!
Jag har studerat yoga sedan början av 2000-talet och undervisat i snart 10 år. Min lärare är Ali Dashti som i sin tur var nära elev och vän till B.K.S Iyengar och Geeta Iyengar. Således kan man säga att jag tillhör “Iyengar-traditionen”. Förutom att hålla på med yoga så odlar jag grönsaker och driver Marstorps mat AB. Jag är även legitimerad fysioterapeut med avancerade studier inom idrottsmedicin. Som fysioterapeut har jag jobbat med neurologisk rehabilitering, på vårdcentral och inom kommunal omsorg i Västerbottens inland. Baserat på de möten jag haft med patienter genom åren har jag sett att det finns ett stort behov av yoga för vanliga människor. Många behöver röra på sig mer och träna både muskelstyrka och rörlighet. Dessutom behöver vi bli bättre på att hantera och minska stress samt att slappna av. Allt detta kan yogan ge! 
Mitt mål är att undervisa yoga så att de traditionella och djupa kunskaperna från Indien bevaras, men med en “Västerbottnisk dialekt”. Inget krångel, inget flum, inte mera mystiskt än du själv önskar men med bibehållen kvalitet och känsla för detaljer.
Välkommen att prova ett pass!

Nyhetsbrev

Skriv upp dig för att få information om kommande yogakurser, event med mera.